Poseban ugođaj

Advent na Katarincu ove godine uz nezaboravne šlagere i plesnjake kao nekada

 ALAN VAJDIC/
U nostalgičnom programu Adventa na Katarincu moći ćete uživati, od 26. studenog do 24. prosinca, tijekom cijelog dana

Advent u Zagrebu ne bi bio potpun bez posebnog ugođaja na Gornjem gradu i osvijetljenih prozora na Katarincu. Muzej prekinutih veza i Brokenships cafe će tako i ovogodišnji prosinac ispuniti blagdanskim zvukovima, mirisima i okusima kojih se često i s nostalgijom prisjećaju naši stariji.

image
ALAN VAJDIC/
image
ALAN VAJDIC/
image
ALAN VAJDIC/

U Muzeju prekinutih veza pokušat će dočarati taj veseli, topli svijet njihove mladosti uz nezaboravne šlagere i plesnjake. Da bi ugođaj bio potpun tu je kutak Adventas kao privremeni dio stalnog postava, gdje će biti izložene mnogobrojne božićne uspomene publike iz cijelog svijeta, ali i vas dragi naši čitatelji. Ako imate obiteljske fotografije, stare čestitke, priče i predmete koji su nekad, nekome, neki Božić učinili nezaboravnim, smatrajte se pozvanima i javite im se putem društvenih mreža @brokenships.

image
ALAN VAJDIC/

Tu je i neizostavan Brokenships Cafe u kojem se već od jutra možete okušati kao DJ birajući najveće hitove iz druge polovice prošlog stoljeća na autentičnom, retro, mehaničkom jukeboxu ispunjenom vinil singlicama.

image
ALAN VAJDIC/
image
ALAN VAJDIC/
image
ALAN VAJDIC/

No to nije sve. Dva puta tjedno glazbom iz 50-60-70-ih uveseljavati će vas DJ D-Gree sa svojom nevjerojatnom kolekcijom vinila (petkom od 19 sati) i DJ Treba mi basa s bogatim pregledom glazbenih stilova (nedjeljom od 18 sati).

Nostalgija se provlači i kroz svirke uživo, koje su na programu četvrtkom od 19 sati uz Željku Veverec i Tonija Starešinića/At Ease trio i subotom, od 18 sati uz Elmu Burnać i Admira Čulmarevića /FilmMusicOrkestar duo.

DONIRAJ STARE VINIL SINGLICE!

Ako nemate gramofon, a na tavanu ili šupi vam stoje singlice s glazbom iz sredine prošlog stoljeća, donirajte ih ovih blagdana i obogatite Brokenships Jukebox kolekciju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. travanj 2024 10:40