CW CBS INTERNATIONAL

Dva desetljeća besprijekornih razultata u regiji gdje su klijenti na prvom mjestu

 Cushman & Wakefield CBS International Hrvatska
Naše aktivnosti stvaraju značajnu vrijednost za naše klijente, poslovanje, naše dioničare, naše sugrađane, našu zajednicu i svijet

Cushman & Wakefield CBS International Hrvatska je član Cushman & Wakefield Alliance, vodeće svjetske agencije za nekretnine koja posluje s 50,000 zaposlenih u više od 60 zemalja širom svijeta, a u Hrvatskoj posluje od 2018. godine.

CW CBS International pokriva četiri tržišta u regiji i to Hrvatsku, Srbiju, Crnu Goru i Sjevernu Makedoniju. Naša posvećenost izgradnji dugoročnih odnosa s našim klijentima omogućava nam pružanje personaliziranih i profesionalnih savjeta u svim segmentima tržišta nekretnina u regiji.

CW CBS ulazi u drugo desetljeće besprijekornih rezultata u regiji, nudeći širok spektar integriranih usluga, uključujući iznajmljivanje i prodaju uredskog prostora, iznajmljivanje i prodaju maloprodajnog prostora, iznajmljivanje i prodaju stambenog prostora, iznajmljivanje i prodaju skladišnih objekata i zemljišta, procjene vrijednosti i razvojno savjetovanje, tržišta kapitala, istraživanje tržišta i upravljanje projektima, upravljanje i održavanje nekretnina i marketing.

Cushman & Wakefield stavlja svoje klijente i svoje sugrađane u središte onog što dolazi u svijetu nekretnina. Želimo biti preferirani partner našim klijentima, kada su u pitanju svi zahtjevi i očekivanja klijenta na području nekretnina.

Cushman & Wakefield cilj: Mi stvaramo razliku. Naše aktivnosti stvaraju značajnu vrijednost za naše klijente, naše poslovanje, naše dioničare, naše sugrađane, našu zajednicu i svijet.

Vrijednosti Cushmana i Wakefielda:

• Mi smo inkluzivni. Cijenimo različitosti i kulturu kojoj svi pripadaju.

• Mi smo motivirani. Motivacija nas drži odlučnima i agilnima.

• Uspjeh postižemo zajedno. Pojedinačno smo dobri, ali zajedno smo odlični.

• Pružamo uvid. Vjerujemo u ideje i težimo inovacijama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 19:27