ŠTO JE OVO?

Ova nadogradnja u malom turističkom gradiću u našem susjedstvu je najveći hit koji smo ikada vidjeli

 /SHUTTERSTOCK

Nije rijetkost da se užasavamo nad prizorima bespravne gradnje po našoj obali, nije neobično ni da nas šokira i sam izgled takvih građevina po Hrvatskoj i to se ne odnosi samo na one koje su građene bespravno i na obali. Začuđujućih primjera ima na sve strane, ali ovaj u Srbiji, točnije u Zlatiboru definitivno nas je ostavio bez riječi.

Možda ste mislili da ste već vidjeli sve bizarne nadogradnje i davas više ništa ne može iznenaditi, ali možda ćete još jednom promisliti kada vidite ovu građevinu o kojoj se ovih dana priča po društvenim mrežama, prenosi Nova.rs.

"Zlatibor! 3 u 1. Zgrada li je, tvrđava li je, crkva li je?", stoji u potpisu fotografije koja prikazuje neobičnu građevinu, za koju su neki priznali da su se "smijali nasred ulice" kad su je uočili.

"Prvo je htio zgradu, a onda dodao kuću, na kraju se toliko divio sam sebi pa je poželio tvrđavicu i eto budalaštine na djelu", pokušao je netko pretpostaviti tok misli koji bi doveo do ovoga, a neki su napali arhitekte i one koji su dali dozvolu za gradnju, prenosi portal. Ipak, u nastavku je cijela priča dobila duhovit zaokret koji je nadjačao nevjericu.

"Ako na posljednjem katu ne živi princeza ja drugog objašnjenja za ovo nemam", započela je jedna korisnica. "Nije princeza, gore se ispaljuju rakete!?!" dodao je netko drugi. "Drakulin dvorac." i "Svemirski program Srbije (SPS): 4 silosa za intergalaktičke rakete, a na vrhu modul da se lansiraju na Mars!"

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. lipanj 2024 21:53