Reserved Athleisure

Nova kolekcija s kojom će biti ljepše dočekati jesenske dane uživajući u svakom trenutku

 Reserved
Nekad odjeća za boravak kod kuće ili vježbanje danas je trend koji poprima novu dimenziju

Mnogi već tvrde da je riječ o novom načinu života i stilu koji se ukorijenio uslijed promjena koje se događaju u svijetu. Riječ je o višenamjenskom i udobnom stilu idealnom za sve one koji žive uživajući u svakom trenutku, bilo u gradu, bilo na kampiranju. Athleisure je stil koji će ostati s nama još neko vrijeme te ga predstavlja istoimena nova capsule kolekcija high street branda Reserved. Ova kolekcija nadahnuće traži u ekstremnim sportovima, uslijed kojeg ljudsko tijelo oslobađa adrenalin i endorfine, općenito poznate kao hormoni sreće. Kolekcija pruža modni splet pomalo nomadskog načina života, uz sportski karakter i dodatak pokojeg trenda s modnih pista.

image
Reserved
image
Reserved

Kolekcija je fokusirana na izrazite, karakteristične boje poput energične fuksije, lila, tamnoljubičaste i čelično zelene uz dodatke sive i crne nijanse. Klasične trenirke nadopunjene su nizom udobne i funkcionalne odjeće poput kratkih i dugih jakni, jakni bez rukava i vodootpornih kaputa s kapuljačom. Athleisure ne izostavlja niti verziju udobnih pletenih haljina, modernih bodija, biciklističkih hlačica i neizostavnih basic komada.

image
Reserved
image
Reserved

Praktičnost igra veliku ulogu pa je većina odjevnih predmeta izrađena bešavnom tehnologijom, a zahvaljujući reflektirajućim elementima odjevni komadi vidljivi su u mraku. Multifunkcionalnost je ovoga puta otišla i korak dalje pa se dugački termoizolirani prsluk jednostavno transformira u vreću za spavanje ili u ruksak. Svi odjevni komadi u čelično zelenoj boji imaju vodonepropusnu završnu obradu, dok se jakna od parke može raskopčati i služiti kao prostirka za piknik.

image
Reserved

Kolekcija je dostupna i u novoj trgovini Reserveda u Z centru u Zagrebu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. svibanj 2024 19:21