MOČVARNA DIVLJINA

Najobičnija radnja u domu - bacanje smeća, za ovu je ženu opasna po život. Pogledajte zašto!

 TikTok

"Život na rubu" dobiva potpuno novo značenje za jednu ženu na obalama rijeke Satilla u Georgiji. Katie i njezin suprug žive okruženi vodama u potpunoj izolaciji, u močvarnoj divljini, što svakodnevne poslove poput iznošenja smeća čini opasnima po život!

Naime, Katie je na svojem TikTok profilu KayakKatie objavila video kojim je dokumentirala svoju tjednu avanturu bacanja smeća u kantu za otpad: prvo navlači zaštitno gumeno odijelo i uzima svoju čivavu, a zatim do kopna plovi kajakom kroz močvaru u kojoj vrebaju aligatori! No, ni tu nije kraj njezinom putovanju. Nakon plovidbe mutnim vodama slijedi vožnja terenskim vozilom, tzv. quadom, a zbog zaključane ograde morala je i dodatno i pješačiti do kante za otpad.

Za Katie, ovaj surov način života nije samo preživljavanje, prenosi NY Post. Unatoč izolaciji i svakodnevnim kušnjama života u području sklonom poplavama, gdje se prošlog ljeta dogodio i uragan Idalia, ona pronalazi utjehu u ljepoti i miru svog okruženja.

"Bube, kante za smeće, aligatori, zmije, ništa od toga ne može se usporediti s mirom, spokojem i jednostavnom opuštenošću i nevjerojatnim životom", rekla je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. svibanj 2024 07:42