Konačno dobra stvar

Priuštiti biljkama dovoljno vode dok vas nema: Ovaj izum zalijeva biljke čak mjesec dana

 Clayola Egypt
Možda ste osoba koja stalno putuje, planirate dulji godišnji odmor ili ste samo cijelo vrijeme u pokretu

Ako nemate dobre susjede koji će za to vrijeme zalijevati vaše biljke, iz Egipta stiže Clayola - glinena posuda koja će vas riješiti tih briga i priuštiti vašim zelenim ljubimcima dovoljno vode dok vas nema doma.

image
Clayola Egypt
image
Clayola Egypt
image
Clayola Egypt

Clayola je dizajnirana u obliku trokuta kako biste je što jednostavnije mogli smjestiti u zemlju. Ručno je izrađuju vješti majstori iz Kaira što je čini savršeno nesavršenim detaljem za svaki vrt.

image
Clayola Egypt

Kako Cayola funkcionira?

Glinenu posudu stavite u zemlju, do razine da površina posude ostane vidljiva na vrhu. Zatim spajate cijevi na izvor vode koji može biti obična boca s vodom. Male pumpe koje se nalaze na vrhu posude jednom povuku vodu kako bi krenula teći, a zatim gravitacija preuzima sav posao. Na taj se način glinena posuda puni vodom i ponaša se kao spužva. Kada korijenu biljke zatreba voda, crpi je iz Clayole.

image
Clayola Egypt

Rami, koji je zaslužan za ovaj izum, tvrdi kako je zalijevanje Clayolom čak preciznije nego kada sami zalijevamo jer biljkama daje točno onoliko vode koliko trebaju. Vlasnici ih često ostaviti predugo bez vode ili im dati previše vode.

image
Clayola Egypt

Jedna Clayola može zalijevati biljku čak mjesec dana. Paket od šest Clayola možete naručiti za 30 $ uz poštarinu, i to putem Clayoline Facebook i web stranice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 01:38