instagram zvijezda

Potrošila je samo 8 dolara na sjeme i u vrtu napravila senzaciju. Ljudi joj pišu: ‘Ovakvu ideju još nismo vidjeli, genijalno je!‘

 Instagram/gardenanswer

Brojni ljubitelji cvijeća i vrtlarstva uživaju u vještinama Laure LeBoutillier koja sa suprugom Aaronom uređuje veliko dvorište, uzgaja cvijeće i redovito objavljuje video isječke na internetu i raznim društvenim mrežama.

Njezine ideje oduševljavaju milijune pratitelja, pa je i sada dobila brojne lajkove i pozitivne komentare kada je objavila slike ukrasnih gredica u svom dvorištu u Ontariju, u Oregonu. Jedan veliki okrugli prostor podijeljen je stazama na četvrtine, a u sredini svake je prekrasan grm šimšira, dok je u sredini - ukrasni kip. A možete li pogoditi koja je biljka oko šimšira formirala ovaj ukrasni "tepih" crvene i zelene boje?

To je zelena salata! Riječ je o dvije sorte - jedna je "Red Romana", a druga je vrsta "butterica". Laura kaže da je potrošila 8 dolara na sjemenke i odlučila isprobati kako će izgledati. Ispostavilo se da su ove gredice učinili ovu kreaciju tako spektakularnom!

Kako sama vrtlarica kaže, sada je na njihovom mjestu nešto novo - šimšir je izrastao, a oko njega tulipani, ali ima fotografija za uspomenu, ali i za čarobne ideje!

-Potrošiola sam 8 dolara na sjeme zelene salate kako bih napravila ovaj vrlo upečatljivu proljetnu scenogradiju - izjavila je Laura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 09:22