Konačno

Ovaj repelent magično štiti od insekata i komaraca - i ne morate ga stavljati na kožu

 Megan Spelman
Konačno — repelent protiv komaraca koji ne morate nanositi, traje gotovo cijeli dan i zapravo izvrsno tjera komarce

Ova mala čuda omogućuju vam da uživate u svom vanjskom prostoru bez potrebe da svakih petnaest minuta nanosite teške kemijske sprejeve ili kreme direktno na kožu. Preporučuje se svima koji vole slobodno vrijeme provoditi na terasi ili balkonu. Evo zašto.

image
W4W Mosquito Repellent Coils

Spirale W4W dolaze u pakiranju od dvanaest komada, zajedno sa šest malih postolja na koja se postavljaju. Izgledaju poput ravnih diskova i sve što trebate učiniti jest spiralu postaviti na postolje i zapaliti krajnji vanjski vrh upaljačem ili šibicom. Razlikuju se od nekih poznatih proizvođača spirala po mirisu. Spirale su obložene mješavinom eteričnih ulja koja uključuje ružmarin, paprenu metvicu, citronelu, limunsku travu i cedar. To je energizirajuće aromatično iskustvo za sve koji su ih probali, ali noćna mora za komarce. Spiralni oblik W4W Coils spirala omogućuje im da gore četiri do šest sati dulje od svakog prosječnog mirisnog štapića, što vam daje do sedam blaženih sati vremena provedenog na otvorenom bez ugriza.

image
W4W Mosquito Repellent Coils

Nježan dim piljevine i klorofila ono je što ove spirale čini toliko učinkovitima. Kada je u pitanju odbijanje buba učinkovitije djeluje od bilo kojeg spreja ili svijeće koje ste isprobali. Nasreću, pogotovo za one koji ne uživaju osobito u tamjanu, dim koji puštaju spirale je mekan i jedva primjetan budući da se koristi na otvorenom.

Cijena, učinkovitost, izgled, miris i cjelokupno iskustvo ovih spirala protiv komaraca impresioniraju te ih svakako vrijedi isprobati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 03:56