AH, TO VALENTINOVO!

Tri ideje za one koji nemaju pojma što kupiti, a sve što žele je bingati i nešto prizalogajiti

  

Zasladite se tortom od lješnjaka, malina i bijele čokolade, čokoladnim srcima ili ukusnim proizvodima domaćih proizvođača

Idući ponedjeljak, 14. veljače, blagdan je koji ili volite ili prezirete - Valentinovo. Koji god bio vaš stav, ako se vama draga osoba posebice veseli intimnoj proslavi, nema boljeg načina da je usrećite nego da je počastite nečim ukusnim što možete podijeliti. Donosimo tri zabavna prijedloga, no nemojte predugo čekati, rezervirajte ove slatke i slane zalogaje na vrijeme i samo se prepustite!

PRALINE CHOZEN

Dražen Zeljković osvojio je domaće ljubitelje čokolade svojim domišljatim kombinacijama okusa skrivenima u pralinama koje pozornost privlače i svojim atraktivnim izgledom. Osim što je pokrenuo webshop preko kojeg možete kupiti bombonijeru koja je sama po sebi izvrstan poklon za gurmana, za Valentinovo je odlučio ponuditi i velika čokoladna punjena srca u tri okusa - jagoda, marcipan od lješnjaka i passion lješnjak. Svako srce košta 120 kuna, a osmišljeno je za dijeljenje. Količine su ograničene pa budite brzi kako biste osigurali svoju poslasticu.

LOKAL MARKET I BAR GURMANSKE PLATE

U popularnom dućančiću na zagrebačkoj Knežiji za potrebe zaljubljenih pripremili su praktične plate od pomno probranih delicija koje inače možete pronaći na njihovim policama. Poznat po ponudi brojnih proizvoda domaćih OPG-ova, Lokal je odlučio složiti kutije s narezanim suhomesnatim proizvodima, sirevima, namazima, orašastim plodovima i voćem koje dolaze u različitim veličinama i kombinacijama namirnica lokalnih proizvođača. Uz svoj box možete poslužiti craft pivo ili pak vinske etikete kvalitetnih hrvatskih vinarija koje su zastupljene u dućanu. Za sve informacije i narudžbe javite se na njihov Instagram ili Facebook profil.

PRI SUNCU TORTA ZA DVOJE

Slastičarku Ninu Šarić upoznali smo ovo ljeto kada je sa svojim domaćim sladoledima pobijedila na testu Dobre hrane brojne druge proizvođače. Iako i u ovo hladnije vrijeme još uvijek priprema razne okuse sladoleda, u ponudi ima i meke kolačiće od kuhanog choux tijesta punjene kremom, ali i valentinovsku tortu za dvoje. Cijena torte je 220 kuna i iako je zapravo torta za dvoje, može se narezati na šest do osam šnita.

image

Tortica Pri suncu

Trenutno ju je moguće naručiti u kombinaciji maline, lješnjaka, moussea od bijele čokolade te u valentinovskoj ružičastoj ili antivalentinovskoj crnoj boji. Potrebno ju je naručiti dva dana ranije preko webshopa, a narudžbe u Pri suncu primaju do petka 11. veljače. Torticu je moguće preuzeti u njihovoj proizvodnji na Savici u sklopu tržnice, ali vrše i dostavu.

Preporuke za binganje

I još poneki film...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 20:10