JEDVA ČEKAMO!

Stiže nova sezona gastronomskog serijala poznatog holivudskog glumca, evo što sve donosi

 Stanley Tucci Facebook/
Po društvenim mrežama kruže nagađanja o mjestima koje je Tucci posjetio snimanjući drugu sezonu "Stanley Tucci: Searching for Italy"

Nakon što je prvom sezonom serijala "Stanley Tucci: Searching for Italy" popularni glumac osvojio gledatelje diljem svijeta, najavljena je i druga sezona. Kako piše portal Fine Dining Lovers, iako kreatori serijala još uvijek nisu službeno otkrili mjesta i hranu u kojoj Tucci uživa u drugoj sezoni, uz malo posebnih sposobnosti istraživanja društvenih mreža, lako je otkriti neke od destinacija.

Dok je u prošloj sezoni poznati glumac i veliki gurman uživao na mjestima kao što su Napulj, Rim, Milano, Toskana i Sicilija, ovog puta, ako je suditi po njegovim objavama na društvenim mrežama, obilazi Veneciju, a viđen je i Torinu. Gledatelji su tako odmah zaključili kako će se u novoj zasigurno sezoni osvrnuti na vinsku ponudu te kako bi njegov obilazak mogao uključivati potragu za bijelim tartufima.

Prema objavama Stanleyja Tuccija na društvenim mrežama, zaključiti se može i kako je posjetio Valle d'Aosta, gdje se fotografirao okružen snijegom, a koja je poznata po comfort foodu kao što je fondue i bogata concia palenta sa sirom. Glumac je objavio i fotografije iz Umbrije gdje je, pretpostavlja se, snimao u vinogradima.

S obzirom na veliku popularnost prve sezone serijala "Stanley Tucci: Searching for Italy", pred holivudskom zvijezdom veliki je zadatak novu učiniti još zanimljivijom, no sudeći prema do sada viđenom, šarmantnom Tucciju to neće predstavljati preveliki problem. Gledatelji diljem svijeta, jasno je, već jedva čekaju vidjeti što to sve donosi nova sezona popularnog gastronomskog serijala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 22:16