DANAS U PRODAJI

Priče o dimljenom pivcu i šljuki, sifon kavi i kamenicama samo su dio novog broja Dobre hrane

 Vedran Peteh/Cropix/Cropix
Danas, 7. ožujka, na kioscima uz Nedjeljni Jutarnji potražite novi broj Dobre hrane

Već po običaju, mjesec otvaramo genijalnim pričama koje smo i ovog puta upakirali u novo, svježe izdanje Dobre hrane. Ove nedjelje, 7. ožujka, tako vas na kioscima uz Nedjeljni Jutarnji čeka i naš magazin u kojem možete pronaći sjajne priče naših suradnika.

Ljubitelje omiljenog crnog napitka moglo bi zanimati kako se priprema sifon kava, a za najveće gurmane pripremili smo pak priče i nekoliko odličnih recepata s rijetkim pticama - dimljenim pivcem i šljukom. Tu su i recepti chefa Marija Mihelja iz zagrebačkog El Tora koji je ovog puta kuhao s mladom janjetinom te chefa Matije Bregeša koji nam je pokazao kako, osim na klasičan način, uživati u kamenicama. I dok se naša Slavica Šagolj pozabavila pripremom sve popularnijeg bruncha, naš vinski znalac Saša Špiranec proučavao je najbolja dalmatinska vina iz drobljenog krša.

Saznali smo i gdje u Zagrebu možete nabaviti egzotično voće, a za ljubitelje jednostavnih slatkiša, naša suradnica Nastasja Chiara Petrić pripremila je torte s jednostavnim biskvitima.

Ove nedjelje zato požurite po svoj broj Dobre hrane i ne zaboravite javiti dojmove. Čitamo se!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:55