SJAJNA PRILIKA

Poznati slovenski chef u Sisku održava potpuno besplatan masterclass, evo kako se prijaviti

 Marija Stefek Rukavina/
Jorg Zupan iz slovenskog Ateljea, restorana s Michelinovom zvjezdicom, održat će u utorak, 8. ožujka masterclass u sisačkom Kul IN-u

Kulinarski Institut Kul IN u Sisku ovog utorka, 8. ožujka, organizira otvoreni masterclass u sklopu kojeg će slovenski chef Jorg Zupan iz restorana Atelje s jednom Michelinovom zvjezdicom pripremati vegetarijanska jela od lokalnih namirnica. Zupan će tim povodom predstaviti i novi projekt na kojem trenutno radi, najavili su iz Kul IN-a. Masterclass je otvorenog tipa i u potpunosti besplatan te se mogu priključiti svi zainteresirani.

image
Marija Stefek Rukavina/

Dobro je dodati i kako je Jorg Zupan jedan od najvećih slovenskih chefova uopće te kako je znanje stjecao u australskom restoranu Quay, koji se nalazi na San Pellegrinovoj listi najboljih na svijetu, zatim u poznatom restoranu Fat Duck te u norveškom Maaemu. Danas je Jorg Zupan vlasnik i glavni chef ljubljanskog restorana Atelje koji je drugu godinu za redom nagrađen Michelinovom zvjezdicom. Također, među slovenskom publikom poznata je i njegova moderna gostionica Breg u Ljubljani, gdje priprema poznata domaća jela u modernijem, street food formatu.

image
Marko Delbello Ocepek/

Kako su nam javili iz KulIN-a, mjesta za masterclass brzo se popunjavaju pa se za sudjelovanje svakako valja prijaviti što prije. To možete učiniti putem mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj telefona 044 538 880.

image
Kul In/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 00:02