VIDIMO SE!

Počinje Foodballerka, osim nogometa i slasnih zalogaja donosi i pregršt sadržaja za male i velike

 Foodbalerka
Ove godine na Tuškancu ćemo pratiti utakmice i uživati u zalogajima poznatih domaćih chefova

Kreativna agencija Kokoš ili jaje, nakon iznimno uspješnih događanja Fuliranje i Zagreb Burger Festival, predstavlja četvrtu ediciju festivala Foodballerka uz partnerstvo s Karlovačko Kornerom. Održat će se od 11. lipnja do 12. srpnja u središtu Zagreba. Nakon Strossmayerovog trga događanje se seli na zeleni Tuškanac, na plato nekadašnjeg igrališta Cibone.

image
Foodbalerka

Kako su najavili, između ostalog, bit će predstavljen i gastro segment u kojem će se predstaviti udruga Chef kuha doma, restoran El Toro, Institut za burgere by Mate Janković, Street pizza, Asian Garden by Marko Palfi i kreativan Le Kolač s novim okusima.

"Ako želite dodirnuti nebo smjestite se na jedan od rooftop-ova i uhvatite najbolji pogled na veliki ekran za vrijeme tekmi. Gingle Bells i Foodballerka bar uz pojačanje Cocktail bara by A Most Unusual garden pripremat će opako dobre koktele i ostala pića", dodali su.

image
Sandro Sklepic/

Ovo će mjesto vjerujemo postati i omiljen zeleni ekran za gledanje utakmica europskog prvenstva uz sočan Lidlov kutak Grill&Chill. Osim toga, tu su i nastupi bendova i DJ’a, kutak za djecu i razni pop-up-ovi poput buvljaka, radionica graffita, plesnih večeri by Nicolas Quesnoit i Ksenija Quesnoit Plušćec iz Plesnog centra Zagreb by Nicolas i nedjeljnih dječjih događanja.

Radno vrijeme Festivala je radnim danom od 14h do 23h, a vikendom od 11h do 23h. Više informacija čeka vas na Facebook stranici festivala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 09:59