JOŠ JEDNO SUĐENJE?

Pitt tvrdi kako je Jolie prodala svoj udio u francuskoj vinariji samo kako bi mu naštetila

 Crystal Pictures/Crystal Pictures/Profimedia/Crystal Pictures/Crystal Pictures/Profimedia
Pitt navodi kako je Angelina Jolie svoj udio vinograda prodala ruskom oligarhu samo kako bi naštetila ugledu brenda

Nakon suđenja o kojem posljednjih mjeseci priča cijeli svijet, onog u kojem su glavni akteri bili Johnny Depp i Amber Heard, još bi jedno zvjezdano uskoro moglo podići veliku prašinu. Naime, kako smo već pisali, Brad Pitt odlučio je tužiti svoju bivšu suprugu Angelinu Jolie zbog iznenadne prodaje udjela u donedavno zajedničkom francuskog vinogradu, a sada tvrdi i da ga je glumica prodala ruskom oligarhu kako bi naštetila ugledu samog vinograda.

Riječ je o vinogradu Château Miraval, koji je par zajednički kupio 2008. godine i mjesto na kojem su se vjenčali. Pet godina nakon rastave, Jolie je prodala svoj dio vinograda, a Pitt je zatim podigao tužbu protiv nje tvrdeći da ga nije pravovremeno obavijestila o prodaji.

Dobro je dodati kako spomenuta vinarija nije poznata samo kao vlasništvo glumaca, već i po proizvodnji izvrsnih rose vina pod stručnim vodstvom vinarske obitelji Perrin u posljednjem desetljeću, kako navodi Decanter. Jedno od najzanimljivijih Miravalovih uspjeha u posljednjem desetljeću je potpuno rasprodana količina Miravala iz 2012. Radi se o nekoliko tisuća boca prodanih u par sati.

U tužbi o kojoj ovih dana bruje svjetski mediji stoji i kako je Brad Pitt pažljivo gradio svoj vinski posao, koji je kasnije pretvorio u multimilijunski globalni pothvat i postao jedan od najpoznatijih proizvođača rose vina na svijetu, dok Jolie, kako navode, napredovanju vinarije nije pridonijela baš nikako, piše Fortune.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 07:55