USKORO!

Otvara se nova trgovina za roštilj majstore, ovdje će nuditi opremu i održavati radionice

 Instagram @bbqhotyard/
Volite roštilj? Za vas imamo sjajne vijesti. U Remetincu se uskoro otvara mjesto koje bi vam se moglo svidjeti

Svaka ekipa ima barem jednog majstora ili majstoricu koji rade najbolji roštilj, a u slučaju da ste u vašoj to baš vi, za vas imamo dobre vijesti. Uskoro se u Remetincu otvara prvi BBQ shop u kojem će Davor Šušković i Goran Vrabec održavati radionice i nuditi ponajbolju opremu za roštiljanje.

"Već duže vrijeme tražimo prostor koji bi nam bio skladišni, jer već stvarno imamo jako puno opreme, ali i gdje bismo organizirali naše radionice i evente. Napokon, našli smo taj prostor u Remetincu koji ima fantastičnu staklenu prednju površinu i odlučili da želimo napraviti BBQ Shop. Nakon razgovora s našim partnerima, odlučili smo da ćemo prodavati Napoleon roštilje (ugljen, plin i struja), dodatke za roštilj, Big Green Egg roštilje, Sommar Adria ugljen i brikete, Oštar Rub noževe, Maku posuđe od lijevanog željeza, BBQ Hot Yard umake i začine, Volim Ljuto proizvode i ostale svjetske BBQ umake te proizvode vezane uz roštilj. Tu ćemo održavati i BBQ radionice, evo u planu za ovo proljeće imamo ih čak šest", rekao nam je Davor Šušković u kratkom razgovoru i dodao kako je plan otvoriti krajem ožujka ili početkom travnja.

image
Privatna Arhiva/

Neke od tema radionica, rekao nam je, bit će low and slow, burgeri, steakovi, radionica azijske kuhinje na roštilju. Otkrio nam je i kako je cijela ideja došla spontano i o shopu kao takvom do sada zapravo i nisu razmišljali.

"Cilj nam je konstantan rast i razvoj, a ovaj shop je samo jedan korak u BBQ Hot Yard projektu. Drago nam je da možemo polaznicima naših radionica napokon ponuditi i konkretne proizvode odmah nakon radionice", dodao je Davor.

Iako su najpoznatiji po svom BBQ Hot Yard food trucku, on će u nadolazećem periodu, saznali smo, biti namijenjen isključivo za festivale i privatne evente pa tako, iako će biti parkiran ispred samog BBQ Hot Yard shopa, neće raditi.

Dobro je dodati i kako će shop biti otvoren svakog radnog dana u popodnevnim satima te subotom. Više informacija potražite na društvenim mrežama BBQ Hot Yard.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. travanj 2024 16:42