NEZABORAVNO ISKUSTVO

Osvojite noćenje i privatnu večeru u vili chefa Massima Botture samo jednim klikom, evo kako

 @casamarialuigia Instagram/
Chef Massimo Bottura pokrenuo je humanitarnu akciju u sklopu koje će jednog sretnog dobitnika nagraditi nezaboravnim iskustvom

Najpoznatiji talijanski i jedan od najcjenjenijih svjetskih chefova Massimo Bottura pokrenuo je akciju prikupljanja donacija za humanitarnu udrugu Food For Soul, koju je zajedno sa suprugom Larom Gilmore i osnovao, u sklopu koje sve zainteresirane poziva da doniraju 10, 20, 50 ili 100 dolara i osvoje putovanje u Modenu. Sam put uključuje avionsku kartu i noćenje u vili chefa Botture, privatnu večeru i malu školu tortelina Massima Botture. Osim toga, dobitnik će na korištenje dobiti i Ferrarijev automobil te će imati priliku posjetiti muzej i uživati u ručku u restoranu Cavallino koji Bottura uskoro otvara u suradnji s Ferrarijem.

Donirati možete klikom na poveznicu gdje ćete pronaći i ostale detalje same akcije, a dobro je spomenuti i kako sudionici koji doniraju 50 ili 100 dolara imaju dvostruke šanse osvojiti ovo genijalno iskustvo.

Food for Soul inače je neprofitna organizacija koju je chef Bottura pokrenuo još 2015. godine zajedno sa svojom suprugom i restoraterkom Larom Gilmore, a ciljevi su održivost u svijetu hrane i maksimalno iskorištavanje namirnica od kojih se zatim pripremaju inovativni i hranjivi obroci za one kojima su najpotrebniji. Ovom akcijom prikupljanja sredstava omogućit će se priprema još većih količina, povećati utjecaj same organizacije, a samim time i pomoći većem broju ljudi. Donirati možete do 11. lipnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 13:43