VELIKI USPJEH

Jednu od najboljih kuharica na svijetu napisala je Slovenka, dobitnica je prestižne nagrade

 @sourdough_mania Instagram
Slovenka Anita Šumer ovih se dana na društvenim mrežama pohvalila velikim uspjehom

"Moja treća knjiga 'Bread Art Book' osvojila je nagradu u najprestižnijoj kategoriji na Gourmand Cookbook Awards – Best of the Best", napisala je Anita Šumer na svom Instagram profilu.

Naime, kako smo već pisali, njezina je najnovija knjiga bila nominirana u čak pet kategorija na prestižnom natjecanju, svojevrsnoj dodjeli Oscara kada su u pitanju kuharice. Nakon održane dodjele, Anita se svojim pratiteljima pohvalila kako je kategorija "Best of Best" bila peta kategorija u kojoj je nominirana te da je u istoj pobijedila. Napisala je i kako je žiri morao birati između 1558 knjiga iz više od 200 zemalja na svijetu.

"U ovaj sam projekt uložila dušu i jako sam zahvalna što sam okružena svojim 'sourtastic' timom koji mi je pomogao ostvariti snove“, napisala je Anita u objavi i dodala kako ništa ne bi bilo moguće bez pomoći fotografa, stilista, dizajnera i brojnih drugih koji su pomogli da njezina knjiga ugleda svjetlo dana, a na kraju i ostvari ovako značajne rezultate.

Napisala je i kako je ovo najljepša nagrada za svu ljubav, strast, brašno, starter i vodu koje je uložila u stvaranje knjige.

"Bread Art Book" je treća knjiga Anite Šumer, a prije toga izdala je i "Kvasomaniju", koja je dostupna i prilično popularna i u hrvatskim knjižarama, te "Savory and Sweet Sourdough Mania".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 14:24