KAKVA GOZBA!

Glumica iz popularne serije na savršenu večeru pozvala bi Solange, a kuhala bi senegalsku hranu

 Apu Gomes/Afp
Iako je njezina serija "Insecure" došla svome kraju, Issa Rae ne prestaje s iznenađenjima...

Više nego uspješna serija "Insecure", koju trenutno možete pogledati na HBO, a koju je napisala i u kojoj je glavni lik utjelovila Issa Rae, došla je svome kraju. Naime, nedavno je izašla peta i posljednja sezona serije u kojoj su gledatelji mogli pratiti simpatičnu Issu i način na koji se bori sa svakodnevnim problemima, a kako bi se s njezinim likom pozdravili na najbolji mogući način, portal Bon Appetit napravio je intervju s talentiranom glumicom i saznao sve o tome kako bi izgledala Issina savršena večera.



Issa Rae tako je otkrila kako bi na svoju večeru iz snova pozvala Franka Oceana, Solange i Pricea te kako smatra da bi se ovaj trojac više nego dobro zabavio u odabranom društvu, a na pitanje što bi svojim gostima pripremila odgovorila je kako bi, nakon dugog promišljanja, odabir ipak pao na senegalsku kuhinju. Poslužila bi tako, dodala je glumica, senegalske pastels, zalogaje nalik empanadama punjene ribom ili govedinom uz ljuti umak od rajčice i luka kakve je pripremala i njezina majka za posebna druženja u školskim danima.

Za glavno jelo pripremila bi senegalski gulaš Mafe s govedinom ili janjetinom i umakom od kikirikija. Također, dodala je Issa Rae, na stol bi svakako stavila i saupou kandja ili gumbo, inače mesno jelo na žlicu specifično za američku Luisianu, no u senegalskoj varijanti.

Kao savršeno mjesto za večeru glumica je navela restoran Africa Kine u New Yorku, a dodala je i kako bi najbolja ideja bila otići u Senegal i u hrani uživati na plaži. Hranu bi, dodala je, poslužila na velikim srebrnim i zlatnim pladnjevima, a gosti bi, tradicionalno, jeli rukama. Uz hranu bi poslužila i bissap, slatki napitak od hibiskusa s ginom i svježom mentom.

Glumica je na kraju otkrila kako bi s gostima voljela popričati o glazbi i pjesmama drugih gostiju za koje bi voljeli da su njihove, a na pitanje kojeg bi lika iz serije "Insecure" pozvala na istu tu večeru navela je Molly.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 15:25