NOVO MJESTO

Fisherija od sada i u centru Zagreba, osim ribe nude i sushi, vina i domaću tjesteninu

 Fisherija Facebook
Nova poslovnica Fisherije otvorila se na adresi Britanac 1, uz ribu i morske plodove, kupcima nudi čitav niz drugih proizvoda

Nakon što su ovog ljeta otvorili svoju treću poslovnicu u zagrebačkom Središću, ekipa iz Fisherije ovih je dana na svojim društvenim mrežama najavila otvaranje još jedne. Nova Fisherija smještena je na Britancu, na kućnom broju 1, a otvorena je danas, u petak, 17. rujna. Uz poslovnice na tržnici Jarun, na Maksimiru i u Središću, najnovija na Britancu ujedno je i jedina u samom centru grada.

Kako stoji u njihovim objavama na društvenim mrežama, osim standardne riblje ponude i morskog asortimana, u novoj poslovnici bit će dostupan i sushi, preko 30 vrsta domaćih i stranih vina te domaće i talijanske tjestenine. Nude i asortiman mariniranih proizvoda, zatim maslinova ulja premium kvalitete te proizvode s poljoprivrednog gospodarstva Veggie.

"Sve to samo je uvod u ono što vas očekuje na našoj novoj adresi u centru Zagreba", napisali su na svojoj Facebook stranici.

Prvi delikatesni riblji shop Fisherija na tržnici na Jarunu otvoren prije tri godine, a od tada svojim kupcima nude očišćenu ribu, kozice, škampe, tunu, lignje, ali i druge više nego zanimljive proizvode kao što je, primjerice, riblji temeljac. Dobro je dodati i kako su svoju liniju sushi boxeva razvili s poznatim domaćim chefom Vidom Nikolićem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 00:37