BUVLJAK ZA KRAJ

Drugi tjedan se zatvara omiljeno mjesto s dobrom kavom na Trešnjevci, sad rasprodaju namještaj

 Marko Todorov/Cropix/Cropix
Osim vijesti da se zatvaraju, sa svojim su pratiteljima podijelili i vijest kako ovog vikenda organiziraju buvljak u samom lokalu

Početak tjedna obilježila je vijest o zatvaranju omiljenog kafića kavopija na zagrebačkoj Trešnjevci. Naime, ekipa iz Karibu Kaaawa, lokala smještenog na adresi Ozaljska 34, na svom je Instagram profilu u ponedjeljak objavila kako rade još samo tjedan dana. Najavili su kako zatvaraju do daljnjeg, ali kako svi zainteresirani mogu doći i kupiti dio inventara te ga ponijeti kući.

U drugoj su objavi napisali i kako ove subote i nedjelje, 25. i 26. lipnja, organiziraju mini buvljak na kojem će se moći kupiti stolovi, stolice, police, pa čak i šank s aparatima.

Karibu Kaaawa coffee shop otvoren je 2017. godine, a kako smo pisali nakon otvorenja kada smo lokal posjetili, rijetko se koji kafić tada, ali i danas mogao pohvaliti količinom šarma koji je u stopu pratila kvalitetna ponuda kave, čajeva i slastica.

"Iako smo i prije imale raznih poduzetničkih ideja, tek nas je putovanje po Tanzaniji dovelo do one koju smo stvarno i realizirale. Zatekle smo se na plantaži kave na kojoj smo prošle cijeli proces od branja kave do pripreme šalice kave. Rodila se poslovna ideja o trgovini kavom i uvozu zelene kave, no za početak smo u posao s kavom ušle otvaranjem coffee shopa", objasnile su nam tada vlasnice, Ana Buljan i Ivana Zec.

image
Marko Todorov/Cropix/Cropix

Upravo su kroz posljednjih nekoliko godina u Ozaljskoj izgradile pravu malu oazu mira za ljubitelje dobre kave. Karibu Kaaawa je, osim šarmantnog prostora, nudila i dostavu sjajne kave pa stoga i ne čudi što su se ispod objava o zatvaranju lokala javili brojni stalni gosti i kupci koje je ova vijest prilično iznenadila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 13:55