HRANA ZA REKLAMU

Chef odbio suradnju s influencerom pa naišao na napad na društvenim mrežama

 /Shutterstock
Nakon što je odbio suradnju, chef Xin Wei naišao je na objave na društvenim mrežama koje su ga uznemirile

Kako piše portal Fine Dining Lovers, nedavno se u jednom američkom restoranu dogodio incident o kojem se među ugostiteljima, ali i Influencerima ne prestaje govoriti. Naime, chef Xin Wei iz restorana Corner 17 navodno je pristojno odbio Antonia Malika, koji stoji iza nadimka antonio_eats_la, inače korisnika društvene mreže Instagram, a koji je predložio suradnju i popust u vrijednosti 100 dolara. Malik je u zamjenu ponudio reklamu na svom profilu, no nakon što ga je chef odbio, a Malik se svejedno pojavio u restoranu, na svom je Instagramu krenuo s uvrjedljivim objavama.

"Ovo su najgori dumplingsi ikad", napisao je u jednoj od objavljenih priča.

Komentare je počeo objavljivati nakon što mu se chef Wei javio privatnom porukom i napisao kako se nada da je uživao u hrani.

"Iskreno, nije bilo toliko dobro, posluga je bila sjajna, ali ne bih preporučio ovo mjesto nikome. Oprostite", bio je odgovor koji je Malik poslao chefu Weiu.

Chef Wei rekao je kako je uvijek spreman na kritiku kako bi kuhao još bolje, no kako smatra da je ovo napad zbog činjenice da Maliku u restoranu nisu htjeli dati poput od 100 dolara.

"Namjerna loša recenzija od osobe koja ima puno pratitelja zbog odbijanja suradnje s naše strane je neprofesionalan i loš potez koji može uništiti nečiji posao", napisao je chef na svojim društvenim mrežama i dodao da je s ovom pričom želio istupiti zato što se osjećao ugroženo pristupom spomenutog influencera te pokazati kako je u redu odbiti reklame takvog tipa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 05:55