SRETAN ROĐENDAN

‘Zlato za Zlatana‘: Ibrahimović se za rođendan počastio zlatnim Ferrarijem SF90!

Šveđanin je jedan od najdražih gostiju u Maranellu gdje kotira vrlo visoko na listama za njihove ekskluzivne maloserijske modele
Ferrari SF90 Stradale
 Twitter Screenshot

Švedska nogometna zvijezda Zlatan Ibrahimović, poznat po svojim kontroverznim izjavama, sam je sebi čestitao četrdeseti rođendan i počastio se strojem iz Maranella vrijednim više od 400.000 eura (3 milijuna kuna).

Naime, putem svog Twitter računa Ibra je objavio fotografiju Ferrarija SF90 Stradalea u zlatnoj nijansi uz opis ‘ Sretan rođendan, Zlatane!‘. Uz sve dodatne modifikacije ovaj Stradale procijenjen je zapravo na 430.000 eura (3,2 milijuna kuna).

Inače, Šveđanin je jedan od najdražih gostiju kod ljudi iz Maranella kod kojih kotira vrlo visoko na listama za njihove ekskluzivne maloserijske modele. Uz mnoge druge jurilice, vlasnik je i LaFerrarija u sličnoj nijansi, a svoje automobile vozi kad god stigne i ne čuva ih garaži da im naraste vrijednost.

Proteklih godina, na ulicama Stockholma moglo ga se vidjeti i u Porscheu 918 Spyder, Ferrariju Enzu, Ferrariju Monzi SP2. Čini se kako nogometnoj legendi godine ništa ne mogu – Ibrahimović nije ništa govorio o svojoj mirovini, čovjek jednostavno uživa u svojem poslu. Sretan rođendan, Zlatane!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 13:33