NA ‘VISOKOJ‘ NOZI

Zavirite u Porsche Design Tower, u novu 5 milijuna eura vrijednu rezidenciju Lea Messija u Miamiju

Porsche Design Tower visok je 198 metara i ima 60 katova na kojima se nalazi ukupno 132 stana i 3 auto lifta

Porsche Design Tower, Miami

 PORSCHE

Ako pratite svijet nogometa, jedno od najvećih glasina je odlazak Lea Messija iz Paris Saint-Germaina (PSG) i njegov potpis za Inter Miami, momčad Davida Beckhama koja se natječe u MLS-u, ligi Sjedinjenih Država. Sada smo otkrili gdje će Leo Messi živjeti u Miamiju - u luksuznom stanu u ekskluzivnom Porsche Design Toweru.

Jedno od područja poslovanja Porsche Designa je tržište nekretnina, gdje je tvrtka zadužena za stvaranje zgrada koje nude "sveobuhvatna dizajnerska rješenja", kako objašnjava na svojoj web stranici, istovremeno "oblikuje nekretninu od faze projektiranja do građenja.

Porsche Design Tower njemački proizvođač opisuje kao "prvoklasni stambeni toranj s pogledom na more u Miamiju", ova zgrada ima "funkcionalan dizajn i poseban sustav podizanja automobila". Nalazi se u Sunny Isles Beachu na Floridi, visok je 198 metara i ima 60 katova na kojima se nalazi ukupno 132 stana i 3 auto lifta. Izgradnja je započela 2013., a završila četiri godine kasnije, u ožujku 2017.

image

Porsche Design Tower, Miami

PORSCHE

Jedan od najzanimljivijih detalja ove građevine je patentirani sustav podizanja automobila, poznat kao "Dezervator". Ovim sustavom Porsche omogućava stanovnicima tornja da svoje automobile dovezu u svoju rezidenciju, a koji su parkirani u posebnoj prostoriji odvojenoj od ostatka stambenog prostora staklenim zidom. Svaka nudi između 2 i 11 garaža.

image

Porsche Design Tower, Miami

PORSCHE

I ne postoje samo auto liftovi i garaže. Porsche Design Tower je dizajniran imajući na umu luksuz i maksimalnu ekskluzivnost. Svaka rezidencija od osnovne opreme ima bazen i vanjsku kuhinju. Kao što se može vidjeti na slikama objave na Instagramu koja prati ovaj članak, u tornju se nalazi nekoliko prostorija, salona, ​​kina, simulatora vožnje, pa čak i soba za masažu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 07:22