VIDEO

Wranglerom se pokušao spustiti po zaleđenoj cesti, pa shvatio da ne ide: Izazvao lančani sudar

Vlasnik Jeepa Wranglera na teži je način otkrio da iako je Wrangler vrlo sposoban terenski automobil, ne može se nositi sa zaleđenom cestom

Screenshot incidenta

 YouTube Screenshot

Vlasnik Jeepa Wranglera na teži je način otkrio da iako je Wrangler vrlo sposoban terenski automobil, ne može se nositi sa zaleđenom, snijegom prekrivenom cestom bez dobrih zimskih guma i lanaca.

Sljedeći incident nedavno je snimljen u Heavenly Resortu u South Lake Tahoeu u SAD-u, području na kojem je prošlog tjedna palo mnogo snijega. Vozač se pokušavao popeti odmaralištu na vrhu, ali je na kraju izazvao lančani sudar koji se nije trebao dogoditi.

Na videu, prvi put vidimo Jeepa kako se isprva se suočava s malom nizbrdicom i nizom vozila koja su krenula unazad. Gotovo čim vozač nailazi na sklisku cestu, vozilo počinje kliziti i zabija se u snježni nasip. To je bio trenutak kada se vozač trebao zaustaviti i pričekati da se uvjeti poboljšaju.

Umjesto toga, vozač pokušava u rikverc izaći iz snježnog nasipa i pritom se vozilo okreće i počinje kliziti unatrag niz brdo. Jeep zatim polako udara u drugi snježni nasip i nastavlja piruetom dok polako klizi niz brdo.

Video snimka pokazuje da se Wrangler zatim zabio u bijelu Teslu Model 3, gurajući EV niz brdo u druga dva vozila. Jeep se zaustavio tek kad je zapeo u jednom od snježnih nasipa.

Iako je nesreća što su Tesla i druga dva vozila uključena u nesreću, sreća je što je sve snimljeno, što znači da će vozač Jeepa morati imati težak razgovor sa svojim osiguranjem o popravljanju oštećenih automobila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 09:45