VIDEO

Vozio prebrzo pa sletio u vulkanizersku radionu: Ukupno je uništio 8 parkiranih automobila

Vlasnik radionice kaže da ovo nije prvi put da ima posla s prebrzim vozačima ispred svoje radnje

Screenshot incidenta

 YouTube Screenshot

Vlasnik vulkanizerske radnje kaže da je mislio da se ogromni kamion zabija u njegovu radionicu kada je vidio da nešto leti preko parkirališta. Ispostavilo se da se radi o svakodnevnom putničkom automobilu. Policija kaže da trenutno malo može učiniti u vezi s prebrzom vožnjom automobila u tom području.

Vlasnik trgovine je Alberto Piedra, čovjek na čelu tvrtke Crazy Tires u Greensborou u Sjevernoj Karolini i kaže da je ovo barem deveti incident koji je utjecao na njegovo poslovanje. Ipak je daleko najnasilniji. Crveni automobil kojeg vidimo kako se prevrće kroz zrak u videu udario je u osam različitih automobila na parceli Crazy Tires.

Snimka s Google Street Viewa pokazuje krivulju točno oko kraja imanja Crazy Tires. Teško je točno reći kako je automobil započeo svoju sudbonosnu gimnastičku rutinu, ali čini se da dolazi od mjesta gdje krivulja počinje. Telefonski stup na slici Street Viewa također je mogao igrati ulogu.

Za Piedru, zašto se nesreća dogodila ili kako se dogodila nije mu toliko važno koliko potencijalna opasnost koju osjeća u svom prostoru. “Stojimo upravo ovdje i sad se bojim. Bojim se da ne želim ni stajati ovdje jer bez obzira na doba dana, oni lete”, rekao je za Fox News 8 dok je stajao na svom parkiralištu.

image

Google Earth Screenshot

Google Earth Screenshot

“Trenutno su to samo automobili. To nije nešto do čega mi je stalo. Više mi je stalo da se netko ne povrijedi", nastavio je. U subotu sam bio bez struje i interneta i to je bio jedan od mojih dobrih dana... Izgubio sam imovinu i novac", kaže.

I Piedra i Fox News 8 kažu da su se obratili lokalnoj policijskoj postaji i dobili isti odgovor. Vlasti trenutačno nemaju ljudstvo ili druge resurse potrebne za bolje patroliranje područjem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 15:08