VIDEO

Vozač se želio pohvaliti neustrašivim driftom, ali njegov Mustang je ipak završio na pašnjaku

Iako ovaj vozač nije sigurno prvi koji je napravio istu pogrešku, poslao je svoj automobil niz nasip na travnato polje uz cestu

Screenshot incidenta

Vidjeli smo već dosta videa da znamo da Mustanzi i razmetanje ide ruku pod ruku, ali nažalost, tu i tamo dogodi se i nesreća. To nas dovodi do ovog Mustanga, koji je jednostavno želio izaći na ispašu kao pravi konj.

U kratkom videu objavljenom na Reddit možemo vidjeti Mustang čiji se vozač odlučio pohvaliti driftom na raskrižju. U početku, sve je bilo uspješno, sve dok on ne gubi kontrolu nad automobilom koji skreće ulijevo. Video možete pogledati OVDJE.

Iako ovaj vozač nije sigurno prvi koji je s Mustangom napravio istu pogrešku, poslao je svoj automobil niz nasip na travnato polje uz cestu. I dok bi to moglo biti idealno mjesto za ispašu konja, sigurno nije mjesto za automobil, makar imao značku plemenite životinje na sebi.

Srećom, za razliku od mnogih, ovaj vozač Mustanga bio je dovoljno pametan i brzo napravio polukružno okretanja, prije nego što se s lakoćom popeo nazad na mali nasip. Čini se da je automobil prošao neoštećen, ali ne možemo tvrditi isto za vozačev ego.

Ne moramo još dugo čekati dok ne vidimo novu generaciju Mustanga jer će redizajnirani model biti predstavljen na Sjevernoameričkom međunarodnom sajmu automobila 14. rujna. Prema glasinama, možemo očekivati oštriju vanjštinu kao i visokotehnološku kabinu s kvalitetnijim materijalima i digitalnom pločom instrumenata koja se ulijeva u potpuno novi infotainment sustav.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 03:20