MALI GT-R

Video: YouTuber snimio prototip novog sportskog Nissana Z koji se čuje poput male ‘Godzille‘

Iako je Z prototip po sebi imao mnogo ogrebotina na panelima karoserije, YouTuber je uspio napraviti neke dobre snimke

Nissan Z (prototip)

 YouTube Screenshot

Najnoviji Nissan Z ima sve potrebne sastojke da bude izvrstan sportski automobil, i dok ćemo morati pričekati do sljedeće godine prije nego saznamo više, očekivanja za nasljednika 370Z su prilično velika.

Čini se kako Nissan još uvijek provodi testiranja na automobilu, a YouTuber pod imenom Burnt Rubber nedavno je naletio na jedan prototip, dok je tražio mjesto za fotografiranje svog Nissana GT-R i prijateljevog Infinitija Q60 Red Sport.

Iako je Z prototip po sebi imao mnogo ogrebotina na panelima karoserije nakon nečeg što se čini kao ‘teški‘ kilometri, YouTuber je uspio napraviti neke dobre snimke. Tip koji je testirao prototip dozvolio je YouTuberu da zaviri u unutrašnjost i da pogleda ispod poklopca motora.

image

Nissan Z (prototip)

YouTube Screenshot

Prisjetimo se, Nissan Z opremljen je istim VR30DDTT, 3,0-litrenim V6 s dva turbopunjača kao i Infiniti Q60 Red Sport 400. VR40DDTT sposoban je za malo više od 400 KS i 475 Nm okretnog momenta, a dolazi u kombinaciji s 9-stupanjskim automatskim ili 6-stupanjskim ručnim mjenjačem iz Mercedesa.

image

Nissan Z (prototip)

YouTube Screenshot

Prema videozapisu, vozač Z-a uskočio je u automobil i par puta pritisnuo papučicu gasa. Očekivano, zvuči vrlo slično kao i Infiniti Q60 Red Sport 400, ili možda kao ‘baby‘ GT-R. Ovaj prototip opremljen je 9-stupanjskim automatikom stoga možemo čuti i promjene stupnjeva prijenosa pri velikim brzinama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 08:14