MILO ZA DRAGO

Video: Radnik nije primio plaću, pa bagerom uništio zgradu na kojoj je radio. Šteta: 500.000 eura

Radovi na zgradi bili su gotovi te je ista bila spremna za useljenje, no sudeći po videozapisu izgleda da će stanari morati pričekati
Screenshot incidenta
 YouTube Screenshot

Građevinski radnik Matija P. postao je viralni hit nakon što je snimljen kako bagerom uništava zgradu na kojoj je radio. Naime, incident je nastao nakon što Matiji nije isplaćen ugovoreni iznos, a sve se odigralo u njemačkom gradu Blumbergu.

Radovi na zgradi bili su gotovi te je ista bila spremna za useljenje, no nakon ove snimke izgleda da će stanari ipak morati pričekati. Zanimljivo je kako je kamerom zabilježen samo dio štete koju je građevinski radnik prouzročio, a sve mu je to zaslužilo i nadimak – 'Rambo na bageru'.

Snimka prikazuje razbijanje prozora, uništavanje fasade, pa čak i rušenje balkona, a prilikom incidenta oštećeno je čak 30 stanova. Njemački Bild navodi kako je Matija stao s uništavanjem nakon što je uništio i bager, nakon čega je sjeo u svoj automobil i jednostavno otišao. Nakon svega se sam predao policiji i objasnio da mu nije isplaćen novac za njegov posao.

Pretpostavlja se da će obnova trajati i do 3 mjeseca. Njegovi kolege ipak navode kako mu je isplaćen novac, umanjen za 1,4 posto zbog 'sitnih pogrešaka'. Tijekom incidenta, Matija nije bio pod utjecajem droge ni alkohola, a ukupna šteta nadilazi 500.000 eura (3,75 milijuna kuna).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 06:05