NA PROBUŠENIM GUMAMA

Video: Pogledajte snimku potjere policije za BMW-om u Zemunu kao na filmu, odjekivali i pucnji!

Bjegunac je na koncu zaustavljen i uhićen te je pronađena droga, a utvrđeno je i da je za 24-godišnjakom raspisana potjernica

Snimka potjere

 Instagram screenshot

Snimka potjere policijskih vozila za bjeguncem u sivom BMW-u Serije 5 (e60) oštećenom sa svih strana koji vozi na probušenim gumama, dok ga terenci policije pokušavaju zaustaviti i izgurati s ceste, djeluje nestvarno. Jer, ne radi se o scenama snimanja nekog akcijskog filma već o stvarnom događaju koji se dogodio usred bijela dana.

Prema izvještaju policije Srbije, kako prenose lokalni mediji, sve se odigralo prekjučer kad je oko 16 sati započela potjera za vozačem BMW-a (24) koji se oglušio na naređenje da se zaustavi, pri čemu je ugrozio živote dvojice policajaca.

Video objavljen na društvenim mrežama pokazuje dio potjere kad terenci policije u dijelu grada Zemun Polje pokušavaju izgurati BMW s ceste.

Pritom se vidi kako na ulici ima prolaznika i djece, a čuju se i pucnji. Navodno je došlo do uzajamne izmjene vatre te pucanja policajaca u gume BMW-a. Bjegunac je na koncu zaustavljen i uhićen kad je u vozilu pronađena droga, a utvrđeno je i da je za 24-godišnjakom raspisana potjernica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:53