AKTUALNO

Video: Pogledajte prvi Netflixov trailer za dokumentarac o Schumacheru najavljenom za 15. rujna

Schumacherova dugogodišnja menadžerica, Sabine Kehm, film je opisala kao obiteljski dar svom voljenom mužu i ocu
Michael Schumacher, dokumentarac
 OLIVER MULTHAUP Dpa Picture-alliance Via Afp

Dokumentarac "Schumacher" najavljen je na Netflixu za 15. rujna, bavi se će Schumacherovim uspjesima u Formuli 1 i život izvan trkališta, a obitelj je podržala produkciju.

Netflix je sada objavio prvi trailer za dokumentarac, a najava prikazuje intervjue sa Schumacherovim ocem, njegovom suprugom i njegove dvoje djece, uključujući Micka Schumachera, trenutno vozača Haas F1 momčadi , koji u najavi kaže - "Kad ga pogledam, pomislim: želim biti poput njega".

Trenutni vozač Aston Martina F1 momčadi i četverostruki svjetski prvak Sebastian Vettel također se pojavljuje u najavi, a koji se ugledao na Schumachera tijekom cijele trkačke karijere, piše motorsport.com.

Film "Schumacher" je posljednji Netflixov o F1 i motosportu, nakon što su postigli značajan uspjeh s dokumentarnom serijom "Drive to Survive" koja se trenutno snima za četvrtu sezonu.

Schumacherova dugogodišnja menadžerica Sabine Kehm, film je opisala kao "obiteljski dar svom voljenom mužu i ocu, a izjavila je kako je "Michael Schumacher redefinirao profesionalni imidž vozača utrka i postavio nove standarde".

“U potrazi za savršenstvom nije štedio ni sebe ni svoj tim, dovodeći ih do najvećih uspjeha. Cijenjen je u cijelom svijetu zbog svoje upornosti i kvalitete vođe te posvećenosti obitelji. Kako bi sačuvao svoju privatnu sferu kao izvor snage, uvijek je rigorozno i ​​dosljedno odvajao svoje privatno od svog javnog života. Ovaj film govori o oba svijeta", rekla je.

Redateljica Vanessa Nocker rekla je da je Schumacherova supruga, Corinna Schumacher bila najveća podrška pri snimanju filma.

"I sama je htjela snimiti autentičan film, prikazati Michaela takvog kakav je, sa svim njegovim usponima i padovima, bez ikakvog uljepšavanja", rekla je Nocker.

“Bila je sjajna i dovoljno hrabra da nas pusti da radimo ono što želimo, pa smo poštivali i držali njezine granice. Vrlo je inspirativna i topla žena koja je ostavila trajan dojam na sve nas. ”

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 09:13