SKUPA SLUČAJNOST

Video: Ovo se događa kad u automatiziranoj autopraonici slučajno otvorite prtljažnik!

Mjesto i vrijeme incidenta ostaju nepoznanica, iako vidimo da Evoque nosi europske pločice
Screenshot incidenta
 YouTube Screenshot

Mnogi od nas znaju kako je u automatiziranim autopraonicama potrebno zatvoriti bočna ogledala prije nego što četke učine svoj posao, no što se događa ako slučajno i nesvjesno stisnete gumb koji otvara prtljažnik?

Vozaču ove prve generacije Range Rovera Evoquea se to dogodilo. Dok je automobil bio u praonici i četke su već obavljale svoj posao, netko je slučajno pritisnuo tipku koja automatski otvara vrata prtljažnika.

Videozapis je postao viralan nakon što ga je korisnik TikToka gendosthor objavio na društvenu mrežu. Mjesto i vrijeme incidenta ostaju nepoznanica, iako vidimo da Evoque nosi europske tablice.

Prvo što nakon toga možemo primijetiti je kako voda ulazi u prtljažni prostor, ali stvari ubrzo postaju još gore. Naime, rotirajuće četke dolaze ispod otvorenih vrata prtljažnika i počinju se dizati zajedno s njima. Očekivali smo kako će se one zaustaviti nakon što dosegnu najviši položaj, no one nastavljaju lomiti cijeli krov.

Umjesto da vozač nazad dobije čist automobil, dobiva ga s otkinutim poklopcem prtljažnika – naizgled prilično skupa šteta. Ono što je začuđujuće je što nitko nije primijetio podignut prtljažnik i na vrijeme pritisnuo hitno zaustavljanje te spasio nesretnog Evoquea.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 12:01