Maleni majstor

Video: Ovaj klinac zna parkirati prikolicu unatrag poput najboljih odraslih vozača kamiona

Ako cijela stvar s YouTubeom ne uspije, vjerojatno bi mogao dobro zarađivati kao instruktor za kamion

Vožnja unatrag

 YouTube Screenshot

Malo ljudi je uistinu dobro u parkiranju prikolice unatrag, a pokušaji početnika često završavaju s mješavinom frustracije, neugodnosti i, u najgorim slučajevima, materijalne štete.

Većinu odraslih vlasnika kamiona vjerojatno je osramotio klinac po imenu Kruz, kojeg ovdje možete vidjeti kako svojim autićem s prikolicom vozi unatrag po prilazu uz minimalne probleme i maksimalno samopouzdanje, bez udaranja po pravim kamionetima njegovih roditelja. Kao profesionalac...

Kako se ispostavilo, Kruz je zvijezda YouTube kanala pod nazivom KV Show u kojem se igra s nečim što se čini kao cijelim voznim parkom minijaturnih vozila za djecu.

Ovdje vozi potpuno novi Ford F-150 Raptor, kojim ponovno prikazuje svoje lude vještine vožnje unatrag. U jednom videu šlepa nekoliko muscle automobila koji se nalaze u njegovoj floti, uključujući Chevrolet Camaro i Ford Mustang.

Pred Kruzom je još dosta godina prije nego što mora odlučiti čime će se baviti kada odraste, ali ako cijela stvar s YouTubeom ne uspije, vjerojatno bi mogao dobro zarađivati kao instruktor za kamion.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 19:32