NUDI AIRBNB

Video: Imanje s trkaćom stazom Little Talladega raj je na 60 hektara za oktanske ovisnike

Razlog zašto pišemo o ovom imanju je činjenica da na izbor nudi dvije trkaće staze kojima iznajmljivači imaju pristup
Little Talledega, Missouri
 YouTube Screenshot

Postoji mjesto u Pomoni, u Missouriju, SAD, gdje je jedino ograničenje zabave koju možete imati vrijeme koje ste rezervirali na Airbnb-u. Riječ je o imanju Little Talladega od 60 hektara, a na njemu je smještena i kuća u toskanskom stilu od 8500 kvadratnih metara.

image
Little Talledega
AirBnb

Kuća uključuje šest spavaćih soba, 12 kreveta i šest i kupatila i može primiti do 16 ljudi. Međutim, razlog zašto pišemo o ovom imanju je činjenica da na izbor nudi dvije trkaće kojima iznajmljivači imaju pristup. Staze nisu velike, ali su više nego dovoljne da ugoste Grand Prix za karting sa svih 16 osoba. Ima oblik suze, šikanu u sredini, a također omogućuje da sami postavite konfiguraciju i produžite zabava.

Ako to nije dovoljno, tu je i ogromna garaža s kartinzima i ATV-ovima. A ako vam utrkivanje dosadi, tu je soba s arkadnim igrama, teniski teren, košarkaški i bejzbolski teren, bazen, stol za biljar, plesni podij, i još mnogo toga.

image
Little Talledega
AirBnb

Nekoliko kuhinja znači da nećete ostati gladni, a ako nije jasno da je ovo mjesto namijenjeno ljubiteljima automobila, dvije sobe imaju krevete u njihovom obliku. Jedna nudi JDM temu, dok druga nudi temu klasičnih kamioneta. Zaboravite Vegas, jer je Little Talladega mjesto gdje želimo za vikend!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 03:43