KAKAV PEH

Video! Driftao BMW-om Serije 3 E36 na benzinskoj postaji, a onda je stigla neočekivana kazna

Vozač je policiju vidio u trenutku kada je E36 bio "u boku", zbog čega je policija upalila rotacijska svijetla i zaustavila ga

Screenshot incidenta

 

 

 

 

 

 Web Screenshot

Vozač BMW-a u Poljskoj odlučio je iskušati svoje vještine driftanja na benzinskoj postaji, no njegove planove prekinuo je iznenadni susret s policijskim automobilom.

Sigurnosna kamera na benzinskoj postaji u Sierczi u Poljskoj snimila je incident, u kojem vidimo kako vozač BMW-a Serije 3 (E36) klizi oko travnatog ugla na putu do glavne ulice, u kojoj ga je dočekao policijski automobil. Kako je priopćila policija, 21-godišnjak je zaustavljen od strane SPEED Odjela za kontrolu cestovnog prometa Pokrajinske policije u Krakowu.

Vozač je policiju vidio u trenutku kada je E36 bio "u boku", zbog čega je policija upalila rotacijska svijetla i zaustavila ga. Iako je vozač uspio zadržati kontrolu nad automobilom sa stražnjim pogonom, bilo je trenutaka kada su ovakvi pokušaji driftanja prošli puno gore.

Driftanje blizu benzinske postaje mora biti jedna od najglupljih stvari koju možete učiniti jer svaki pogrešan izračun može dovesti do plamena.

Policija je to uzela u obzir, a ponekad je poznato da kažnjava vozače ne samo za radnje koje su opasne za njih same, već i zbog ugrožavanja sigurnosti drugih. To sigurno uključuje driftanje na benzinskoj postaji.

Vozač je dobio kaznu od 5.000 PLN (8368 kuna), šest kaznenih bodova na svojoj dozvoli, a oduzeta mu je registracija vozila zbog lošeg stanja. U Poljskoj je vozačima dopušteno najviše 15 bodova za prekoračenje brzine prije nego im se oduzme dozvola.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 13:53