NEVJEROJATNA NESREĆA

Video: Divljao autom po plaži, spektakularno izletio iz njega i odšetao

Je li vozač doživio neke ozljede nije poznato, no u videu se jasno vidi da je nakon pada ustao te šepajući odšetao s mjesta nesreće

Nesreća na plaži

 Youtube screenshot

Nevjerojatan video nam dolazi iz Kuvajta gdje je na plaži Abu Al Hasaniya jedan vozač terenca divljao automobilom po pijesku što je za posljedicu imalo spektakularnu nesreću.

Iako je automobil na videu jako udaljen, sa sigurnošću možemo pretpostaviti da vozač nije bio vezan sigurnosnim pojasom jer je prilikom prevrtanja Toyote FJ Cruiser izbačen iz vozila i lansiran nekoliko metara u zrak. Na sreću, nakon spektakularnog leta vozač je sletio u more koje je sigurno ublažilo udarac. Je li doživio neke ozljede nije poznato, no u videu se jasno vidi da je nakon pada ustao te šepajući odšetao s mjesta nesreće.

image

Nesreća na plaži

Youtube screenshot

Nije jasno što je ovaj Kuvajtski vozač htio postići? Možda je želio pokazati svoje "vještine" pred prijateljima jer na plaži je bilo još nekoliko ljudi koji su snimali jurnjavu.

Vozilo je odnijelo more, no vatrogasci su ga izvukli i spasili što se spasiti može. Osim videa na društvenim mrežama su se pojavile i fotografije s mjesta nesreće na kojima se vide njene posljedice na automobilu.

Lokalna izvješća tvrde da su vlasti u pokrajini Mubarak Al-Kabeer zaplijenile oštećeni SUV, a ne zna se hoće li neodgovorni vozač imati kakve dodatne probleme sa zakonom.

Nadamo se da je vozač naučio lekciju jer će ovoliku sreću teško imati i drugi put. Naglo skretanje na pijesku i vodi nije najbolja ideja, kao i nevezivanje pojasa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 14:54