NüRBURGRING RECAP

U ‘zeleni pakao‘ možete dovesti bilo što: Ovo su najčudnija i najotkačenija vozila ove godine

Iako je staza posljednjih godina postala mjesto za hvalisanje proizvođača, ne znači da je svaki dan tako ozbiljan...

Najčudniji automobili na Nurburgringu

 YouTube Screenshot

Kako se i 2021. godina bliži kraju, na YouTubeu ćete sigurno vidjeti mnogo 'year in review' videozapisa. Sličan videozapis izbacio je kanal Statesidesupercars, a radi se o najčudnijim, ali i i drugim posebnim automobilima koji su ove godine posjetili Nürburgring.

'Zelenom paklu' nije strano vidjeti neobične automobile u svojim zahtjevnim zavojima. Staza također privlači i zanimljive likove i ličnosti, a to se odražava na automobile koje oni dovoze. 'Od neobičnih automobila do otkačenih vozača, Nurburgringu nije nedostajalo smiješnih trenutaka na stazi'.

Kako biste se više nasmijali gledajući videozapis, nećemo vam sve otkriti, ali čini se da sve više ljudi dovodi kombije na stazu, zajedno s pick-upima i terencima. Uz to, na 2:11 je prilično iznenađenje, koje može biti neugodno za nekoga - ali ne brinite, nije ništa strašno. Ako ništa drugo, nasmijat ćete se.

Ima nešto zabavno u gledanju čudnih automobila (i ljudi) na Nürburgringu. Iako je staza posljednjih godina postala mjesto za hvalisanje proizvođača i njihovo 'hvatanje' rekorda, ne znači da je svaki dan tako ozbiljan...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:13