FILMOGRAFIJA

U Japanu se snima film o profesionalnom driftu: ‘Alive Hoon‘ stiže u lipnju ove godine

Izvješće Japan Nostalgic Carsa govori kako je riječ o jedinom filmu ikada koji se bavi japanskog profesionalnom drift scenom

Alive Hoon

 Web Screenshot

Fast and Furious: Tokyo Drift je najbliže kinematografski uhvatio uzbudljiv svijet driftanja, i riječ je o iznimno popularnom i zabavnom filmu. Ali ako želite dublje zaroniti u svijet natjecateljskog driftanja, Alive Hoon će vam se svidjeti.

Film Mugen Filmsa govori o stvarnoj seriji D1GP, japanskom natjecanju u driftu najviše razine, a izvješće Japan Nostalgic Carsa govori kako je riječ o jedinom filmu ikada koji se bavi japanskog profesionalnom drift scenom. Radnja se usredotočuje na e-sports gamera kojeg glumi Shuihei Nomura, koji se odlučuje profesionalno baviti driftom. Ostalo je pomalo maglovito u najavi od 30 sekundi.

Najava počinje s Nissanom S15 Silvia Naokija Nakamure. Autori filma tvrde da je cijeli film 'CG Zero', odnosno sve akcijske scene su snimljene u stvarnom svijetu bez posebnih efekata.

Video 'iza kulisa' koji je objavljen danas, otkriva nešto više o produkciji i snimanju Alive Hoona. Nakamura je kaskader i pojavljuje se u scenama drifta svjetloružičaste Silvije. Uz Nakamuru je drift legenda Masato Kawabata i Daigo Saito, koji također doprinose snimanju kao kaskaderi. Keiichi Tsuchiya, poznat kao 'Drift King', izravno nadgleda sve akcijske scene.

Mnogo sponzora je podržalo film, ali daleko najznačajniji je Toyota Gazoo Racing. U najavi je istaknuta i Kawabatina Supra u Toyo Tires livreji i Saitov osobni GR Yaris od 1000 KS s 2JZ-om. Glavni lik intenzivno vježba u Toyoti JZX100 Chaseru. Bez obzira na radnju i korištene automobile, dok je premijera filma zakazana za 10. lipnja u Japanu možda nažalost neće stići u Europu. Ostaje nam da čekamo i vidimo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 07:54