kamera sve snimila

Trebala je to biti samo kontrola, a onda... Policajac čudom preživio stravičan nalet BMW-a pri 190 km/h!

Sretni policajac kojeg je "pomilovala Fortuna", na dan ovog događaja ubuduće bi mogao slaviti dan kad je ponovo rođen

Facebook screenshot

Snimka kamere iz policijskog automobila koja ledi krv u žilama prikazuje rutinsku policijsku kontrolu zaustavljenog automobila na cesti, međutim s druge strane brze ceste velikom brzinom pristiže crni BMW Serije 3.

Na snimci se vidi da automobil vozi velikom brzinom, gubi kontrolu u zavoju te preko travnatog područja koje dijeli prometne trake u suprotnim smjerovima, zabija se u zaustavljeni, također crni BMW Serije 7 kojeg je zaustavio policajac.

Što se potom dogodilo i kako je prošao policajac u tom sudaru teško je opisati riječima pa pogledajte video. U svakom slučaju, na dan događaja, policajac bi ubuduće mogao slaviti dan kad je ponovo rođen, a presudila je njegova brza reakcija i činjenica da je čuo i vidio da se automobil približava velikom brzinom i da je sudar neminovan. Da je reagirao samo sekundu kasnije vjerojatno bi puno ozbiljnije stradao u ovoj nevjerojatnoj prometnoj nesreći.

Istraga policije grada Fairfaxa (Sjeverna Virginia, SAD) je pokazala kao je za volanom sjedio 17-godišnjak koji je vozio brze od 190 km/h kad je izgubio kontrolu pri čemu se njegov BMW inercijom počeo kretati pravocrtno sve do udara. Policajcu je u sudara stradala desna noga no uspio se osoviti na obje nakon pada na tlo i pozvati pomoć, javlja NBC.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 14:28