BILI SU PRVI

Sjećate li se mega popularne serije Pimp My Ride na MTV-u? Sada se vraćaju nakon 15 godina

Ovaj put emisija će biti dostupna na YouTubeu, a na repertoar će se uvrstiti i restauracija klasičnih automobila

Pimp my ride 2022.

 Youtube screenshot

Pimp My Ride, poznata TV emisija iz 2000-ih o tuningu automobila koja se prikazivala na MTV-u i svojevrsna TV preteća današnjeg YouTubea, vraća se nakon 15 godina pauze.

Ovaj put emisija će biti dostupna na YouTubeu, a na repertoar će se uvrstiti i restauracija klasičnih automobila.

Emisija se vraća zahvaljujući MTV UK-u. No umjesto voditelja Xzibita, ovu novu seriju predvodit će britanska hip-hop umjetnica Lady Leshurr. Do sada, automobili za koje se zna da će se pojaviti u novoj seriji uključuju Volkswagen Bubu iz 1966. i Mitsubishi GTO (ili 3000GT) iz 1992., za koje se kaže da su inspirirani Brzima i žestokima.

Ostali automobili uključuju niz europskih kompakatnih modela, pa čak i kombi za sladoled. Pretpostavlja se da će isti biti podvrgnuti opsežnim restauracijama, koje će se provoditi korištenjem "certificiranih recikliranih" dijelova. Modifikacije će raditi Wrench Studios koje vode dva vrata, koji su obožavatelji originalne serije.

"Odrasli smo gledajući Pimp My Ride," rekao je izvršni direktor Wrench Studios Hamid Iqbal. "Obavljanje poslova na vlastitim automobilima na prilazu ono je što nas je navelo na ovaj posao.

Sve više i više ljudi sada sami obavljaju poslove na automobilima i, poput mnogih od njih, koristimo eBay za nabavu dijelova. Prošlo je 15 godina od posljednjeg emitiranja i mi ćemo se pobrinuti da ispunimo očekivanja".

Nova sezona serija Pimp My Ride stiže na YouTube kanal MTV UK 19. kolovoza.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 23:24