SKUPA POGREŠKA

Provjeravajte vašu parkirnu kočnicu: Nissan GT-R ‘otišao na plivanje‘ bez dopuštenja vlasnika

Mnogi nazivaju Nissan GT-R "Godzillom", no čini se da sportski automobil nije dobio podmorske sposobnosti izmišljenog čudovišta

Screenshot incidenta

 Web Screenshot

Prema svjedocima, vozač Nissana GT-R-a prisustvovao je drag racing događaju u Cebuu, jednom od najvećih otoka na Filipinima. Vozač je očito zaboravio podignuti "ručnu", i to možda ne bi bio problem da nije parkirao na nagibu prema moru.

Bez ikakvih smetnji na putu, GT-R se jednostavno otkotrljao u more, i zatim se kratko zadržao na površini, kao da svojem vlasniku daje posljednji pozdrav prije nego što je konačno potonuo na dno. Prolaznici su pomogli i pokušali izvući kultni japanski sportski automobil natrag na obalu, i u tome su bili uspješni, iako ne možemo reći hoće li ovaj GT-R ikada više voziti na cesti.

image

Screenshot incidenta

Web Screenshot

Svi bismo trebali paziti na okolinu prije nego što izađemo iz automobila. Provjerite je li parkirna kočnica uključena, ili da mjenjač nije u neutralnom položaju prilikom parkiranja. Ovo možda jesu osnove, ali događa se da zaboravimo, kao što možemo i ovdje vidjeti.

Jedno je sigurno - iako mnogi nazivaju Nissan GT-R "Godzillom", čini se da, osim čudovišne snage, sportski automobil nije dobio podmorske sposobnosti izmišljenog čudovišta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 03:28