VIDEO

Previše za neiskusne: Pogledajte ‘ples‘ Lamba Huracana po dvije trake prije sudara s kombijem

Za vozača koji se odlučio malo praviti važan ispada da je Lamborghini Huracan Performante bio jednostavno prevelik zalogaj

Screenshot incidenta

 Facebook Screenshot

Vožnja nije vještina koju je lako savladati. Zadatak može biti još teži kada je u pitanju vožnja snažnog superautomobila.

Za vozača u nastavku koji se odlučio malo praviti važan ispada da je Lamborghini Huracan Performante bio jednostavno prevelik zalogaj, jer su stvari izmakle kontroli.

Video je objavljen na stranici HK (Hong Kong) Cam na Facebooku, a prikazuje plavog Huracana Performantea snimljenog kamerom na instrumentnoj ploči drugog automobila.

Nakon što se taj automobil približio Lamborghiniju, možemo čuti kako vrištu V10 ispod poklopca motora Huracana budi dok automobil "polijeće".

image

Lamborghini Huracan Performante

Facebook Screenshot

Sav taj okretni moment bio je previše za vozača i superautomobil počinje kliziti prvo udesno, zatim ulijevo, dok vozač pokušava povratiti trakciju. Opet, Lamborghini mijenja kurs i zamalo udara kombi u drugoj traci, pa zatim udara u zaštitnu ogradu na drugoj strani.

image

Screenshot incidenta

Facebook Screenshot

No sve ovo nije navelo vozača da pritisne kočnicu, već ponovno papučicu gasa. Ponovno gubi kontrolu nad Huracanom, no umjesto da se zabije u zaštitnu ogradu, ovaj put udara u bok kombija i šalje oba automobila u oštro okretanje ulijevo.

Fotografije iz incidenta pokazuju štetu na prednjem i bočnom dijelu kombija, kao i štetu po cijelom Huracanu.

image

Lamborghini Huracan Performante

Facebook Screenshot

Ako je ovo pokazatelj ičega, to je da se ovakve nesreće mogu u potpunosti izbjeći. Ovdašnji vozač očito nije bio u stanju upravljati Lamborghinijem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 17:26