POGLEDAJTE VIDEO

Prerađenim Lamborghinijem od 1250 KS ‘šlepao‘ Audi RS6 i sportski SUV Urus 100 km/h!

U želji da isproba vučne sposobnosti automobila, YouTuber je ugradio kuku za vuču sposobnu za 6800 kilograma i unajmio prikolicu

Lamborghini Huracan i Urus

 YouTube Screenshot

Lamborghini Huracan možda nije prvi automobil koji vam padne na pamet kada nešto treba šlepati. Međutim, kako je YouTuber Alex Choi nedavno otkrio, njegov Huracan zapravo prilično dobro radi taj posao.

Vrijedno je odmah spomenuti da je Choijev Huracan daleko od tvorničkog. Zapravo, to je jedan od najviše modificiranih Huracana koje ćete pronaći na internetu i opremljen je mnoštvom karoserijskih ploča s Huracan GT3 trkaćeg automobila. Izgleda tako divlje da je možda najbliže Huracanu Super Trofeo Evu koji je legalan za ceste.

Lamborghinijev motor također je nadograđen parom turbopunjača i pušta čak 1250 KS na stražnje kotače, sa serijskog 4x4 pogona.

U želji da isproba vučne sposobnosti automobila, YouTuber je ugradio kuku za vuču sposobnu za 6800 kilograma i unajmio prikolicu. Nije iznenađujuće da zaposlenik nije smio Choiju dati prikolicu jer Huracan nije bio naveden kao odgovarajuće vučno vozilo u njihovom sustavu.

Choi je pronašao rješenje. Nazvao je prijatelja koji ima kamionet, i zatim je on unajmio prikolicu, koju je Choi zatim pričvrstio na Lamborghini.

S Audijem RS6 na prikolici, postigao je brzinu od 104 km/h bez previše problema. Ostatak videa prikazuje malo "paljenja" guma i "bljuvanja" vatre. Pred kraj je uspio nabaviti veću prikolicu i pokušati sa šlepanjem Urusa. Saznajte je li uspio u videu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. ožujak 2024 01:53