AKTUALNO

Preporučuje je Max Verstappen: Ograničenu seriju Honde e proizvest će u samo 50 primjeraka

Sam auto se ne razlikuje puno od klasične Honde e, a najveća posebnost mu je ekskluzivna crvena boja Premium Crystal Red

Max Verstappen i Honda e Limited Edition

 Honda

Honda je predstavila ograničenu seriju Honde e, simpatičnog malog automobila koji se zbog relativno visoke cijene u Hrvatskoj baš i ne prodaje najbolje. Automobil koji je na tržište stigao prije dvije godine sad je dobio svoje specijalno izdanje za Europu. Bit će proizvedeno samo 50 primjeraka ove verzije.

Honda je ovu verziju lansirala kako bi podigla interes za svoj model, a kao promotora je angažirala, ni manje, ni više nego svjetskog prvaka Formule 1, Maxa Verstappena koji je kao prvi dobio priliku da provoza ovaj auto. Nakon toga Verstappen je izjavio: "Auto je jednostavno krasan. Izgleda funky, kompaktan je i zabavan za vožnju. To je odličan električni gradski auto".

image

Honda e Limited Edition

Honda

Sam auto se ne razlikuje puno od klasične Honde e, a najveća posebnost mu je ekskluzivna crvena boja koju Honda naziva Premium Crystal Red. Ta boja je kombinirana s crnim krovom, naplatcima, pragovima, dijelovima prednjeg i stražnjeg dijela i kamerama koje zamjenjuju retrovizore.

image

Honda e Limited Edition

Honda

U unutrašnjosti nema nikakvih razlika u odnosu na klasičnu Hondu e koja je tu ionako drugačija od bilo kojeg drugog auta na tržištu. Sa svojih pet zaslona koji potpuno prekrivaju prednji dio kabine.

image

Honda e Limited Edition

Honda

Za pogon je zadužen električni motor od 154 KS koji energiju crpi iz baterije kapaciteta 35,5 kWh što je dovoljno za 201 km po WLTP-u. Auto je već u prodaji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 04:43