VIDEO

Poznato je da je Ferrari F40 prilično ‘neposlušan za vožnju‘, ali ovo je moglo završiti puno gore

Sigurni smo da neki misle da bi ova boja na F40 trebala biti kažnjiva zakonom, ali čini se da ga je umjesto zakona sam Bog odlučio kazniti

Screenshot incidenta

 TikTok Screenshot

Snimak koji kruži po društvenim mrežama snimljen je na nedavnom Formula Drift događaju u Seattleu. F40 se posebno ističe svijetlom nijansom ružičaste boje i setom zlatnih naplataka. Sigurni smo da neki ljudi misle da bi ova specifična boja na F40 trebala biti kažnjiva zakonom, ali čini se da ga je umjesto zakona sam Bog odlučio kazniti.

Kratki video prikazuje F40 kako nakratko ubrzava duž asfaltiranog područja unutar Formula Drift događaja prije nego što vozač iznenada pritišće kočnice i završava u ogradi. Očigledno je automobilu zapeo gas i zbog toga je vozač nakratko izgubio kontrolu nad njim i nije ga uspio zaustaviti prije nego što je udario u ogradu.

Iako je teško sa sigurnošću reći je li gas auta doista zapeo iz ovog videa, može se čuti kako motor udara na crvenu crtu dok su pritisnute i kočnice. Ako nije kriva "viša sila", onda je moguće da je vozač slučajno stisnuo i kočnicu i gas u isto vrijeme.

@garnetsgti Replying to @twobuddys86 didn‘t have a whole lot of damage tbh. just a couple cracks and chips in the front bumper. my buddy Joey got a video that shows the damage a lot better and if he uploads it, I‘ll make sure to tag him #crash #ferrari #f40 #formuladrift #fdsea #fyp ♬ original sound - Notorious Vdub

U svakom slučaju, sreća je da je Ferrari udario samo u zaštitnu ogradu, a ne u čvrsti objekt poput betonskog zida. Međutim, vlasnik će možda i dalje teško spavati noću, jer smo sigurni da je na prednjem dijelu automobila ostalo nekoliko ogrebotina koje će morati popraviti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 06:48