TRAGEDIJA

Poznati YouTuber poginuo tijekom snimanje utrke u Nissanu 240Z: ‘Izgubio je kontrolu kod cilja‘

Modificirani Nissan 240Z se prevrnuo i zapalio, a gledatelji i slučajni prolaznici ga nažalost nisu uspjeli spasiti iz olupine

Nissan 240Z

 Instagram Screenshot

Voditelj i natjecatelj u popularnoj emisiji "Street Outlaws: Fastest in America" poginuo je tijekom snimanja utrke za emisiju Discovery u blizini Las Vegasa.

Nesretni Ryan Fellows se u nedjelju ujutro utrkivao sa zlatnim Nissanom 240Z protiv drugog automobila kada je izgubio kontrolu blizu cilja, izvještava TMZ.

image

Ryan Fellows

YouTube Screenshot

Modificirani Nissan 240Z se prevrnuo i zapalio, a gledatelji i slučajni prolaznici ga nažalost nisu uspjeli spasiti iz olupine, koja je, sudeći prema snimci do koje je TMZ došao, izgledala kao da je na krovu. Još uvijek nema objašnjenja uzroka nesreće.

Franšiza Street Outlaws započela je u Memphisu 2013. godine. U trećoj sezoni se natjecalo osam timova trkača za nagradu od 100.000 dolara (735.880 kuna).

"Obitelj ‘Street Outlaws‘ slomljena je zbog nesreće koja je dovela do tragične smrti Ryana Fellowsa", rekao je glasnogovornik serije putem službenog Twitter računa. "Izražavamo naše najdublje suosjećanje s Ryanovim voljenima dok se suočavaju s ovim iznenadnim i razarajućim gubitkom".

Fellows iza sebe ostavlja ženu i dvoje djece koji će biti korisnici GoFundMe kampanje pokrenute nakon nesreće. “Ryan je bio strastveni zaljubljenik u automobile i bio je cestovni ‘ratnik‘ na mnoge načine. Cijenili su ga zbog upornosti i nemilosrdnog nagona da prevlada izazove koji su bili pred njim", stoji u opisu kampanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 18:01