POGLEDAJTE VIDEO

Poplave u Miamiju: Vozač C8 Corvette ‘zaronio‘ poput podmornice na poplavljenoj cesti

Južni dio države Floride prošlog je vikenda pogodila tropska oluja, s neočekivano velikim kišnim padalinama

Screenshot incidenta

 YouTube Screenshot

Voda i automobili se ne bi trebali miješati, osim ako nemate ogroman razmak od tla. Čak i tada, vožnja poplavljenom ulicom je iznimno opasna, jer se ne zna koje bi prepreke ili zamke mogle vrebati ispod površine vode.

Začuđeni smo što je vozač ovog C8 Chevrolet Corvette pokušao prijeći poplavljenu ulicu u Miamiju na Floridi. Južni dio države prošlog je vikenda pogodila tropska oluja i nikome nije bilo uopće ugodno. Netko je snimio tu vožnju i objavio na Instagramu Luisa Leyve, a video govori sam za sebe.

Nismo sigurni koliko je voda visoka iz videa, ali znamo da je više od polovice crne Corvette ispod razine vode nego iznad nje.

Video počinje s Corvettom već nasred ulice, s potpuno potopljenom haubom i farovima. Valovi se probijaju preko vjetrobranskog stakla. Glazba u autu nas sprječava da čujemo auto, ali možemo vidjeti kako vozač ne odustaje.

Ako pomno pogledate dok prolazi, možete vidjeti kako voda curi iz podnožja suvozačevih vrata. To sugerira da u kabini ima poprilično puno vode. Video završava odlaskom automobila, iako nismo sigurni koliko je daleko stigao. I tko zna kakvi bi se sve problemi mogli pojaviti u budućnosti.

Ne iskušavajte sudbinu vaših automobila kada su u pitanju poplavljene ulice. Čak i ako uspijete prijeći, mogle bi postojati dugoročne posljedice koje mogu uništiti vaš automobil.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 01:05