VIDEO

Poljak se htio dokazati u svom Lamborhginiju Huracanu pa se zabio u betonski ‘zid srama‘

Vlasnik Lamborghinija dokazuje da vozači Mustanga nisu jedini koji se bore s velikom snagom i nedostatkom iskustva

Screenshot incidenta

 Facebook Screenshot

Startanje s automobilima s puno konjskih snaga može biti iznenađujuće teško. Ovo je lekcija koju je najbolje naučiti nasamo, daleko od drugih, a ne na javnoj ulici, pred nebrojenim ljudima koji snimaju svojim telefonima.

To je lekcija koju je jedan vozač Lamborghinija Huracán EVO-a naučio na teži način. Na internetu se pojavilo nekoliko videozapisa koji prikazuju vozača u Poljskoj kako agresivno ubrzava na bulevaru u glavnom gradu Poljske, Varšavi.

Gotovo odmah nakon startanja, vozaču se počinju gomilati problemi. Pokušavajući ubrzati dok skreće desno na ulicu, stražnji dio gubi grip, a vozač pokušava spasiti situaciju. Nažalost, pretjeruje, udarajući u betonski zid.

Tada stvari postaju još gore, jer zeleni Huracan snažno udara u rubnik, odskačući u zrak. Iako ništa od toga nije moglo biti ugodno za vozača, Lamborghini je prošao veoma loše. Snimka posljedica pokazuje znatnu štetu na desnoj strani prednjeg branika automobila, kao i na lijevom stražnjem kotaču koji kao da visi na koncu.

Osim toga, automobil je okružen pijeskom, što sugerira da su tekućine iz njega izbile na način koji upućuje na teže oštećenje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 08:08