NEVJEROJATNO

Pod utjecajem alkohola slupao Urus i ozlijedio tri osobe! Ulica izgleda kao ratna zona!

Fotografije prikazuju Urus na ogradi koja okružuje dvorište poštanskog ureda, a sudarom su srušeni i dalekovodi te stabla na lokaciji
Screenshot incidenta
 Instagram Screenshot

Nakon teške prometne nesreće koja se u Hollywoodu odvila prošli tjedan, pri kojoj su ozlijeđene tri osobe, uhićen je vozač Lamborghinija Urusa. Kako je vozač uspio izgubiti kontrolu nad SUV-om oko 2:30 u subotu ujutro ostaje nejasno.

Fotografije prikazuju narančasti Urus na čeličnoj ogradi koja okružuje dvorište poštanskog ureda, a osim toga, sudarom su srušeni dalekovodi i nekoliko stabla na lokaciji. Policijski službenik Tony Im potvrdio je da je vozač uhićen zbog sumnje da je vozio pod utjecajem alkohola.

Izvješća se razlikuju po tome koliko je putnika Urusa ozlijeđeno. Dok neka navode kako su dvije osobe prevezene u bolnicu, druga ističu kako je ipak riječ o trojici. Na sreću, niti jedna ozljeda nije uzrokovala smrtne posljedice.

‘Velike brzine + pijani vozač + 2 sata ujutro = kombinacija koja je mogla dovesti do krajnje tragičnog ishoda. Na sreću, svi putnici prošli su samo s lakšim ozljedama. Vozač je uhićen zbog vožnje pod utjecajem alkohola. Potpuno neprihvatljivo‘, objavila je Policijska uprava Los Angelesa na Instagramu.

Čini se kako će Urus završiti na otpadu. Fotografije prikazuju aktivirane zračne jastuke, razbijeno vjetrobransko staklo, a obje strane automobila teško su oštećene. Donja strana Urusa vjerojatno je također pretrpjela veliku štetu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 22:25