POGLEDAJTE VIDEO

Ovo napušteno skladište BMW-a je ‘rudnik zlata‘ za fanove: Tu su e28 M5, e32 750i, e31 850i...

Uz hrpu klasičnih Bavaraca poput BMW "kockice" E30 ima tu i Alfa Romeo modela poput Alfette i GTV6, Citroena, Jeep modela

Napušteni BMW modeli

 YouTube Screenshot

Uz milijune proizvedenih automobila od pamtivijeka, jednostavno je nemoguće s vremena na vrijeme ne naletjeti na napuštene i zaboravljene. Međutim, u jednom napuštenom BMW-ovom zastupništvu u Španjolskoj ne nalazi se samo nekoliko njih - tamo je čitava hrpa koja trune u prašini.

Napušteno BMW-ovo zastupništvo nalazi se u Tarragoni u Španjolskoj. Njegov vlasnik bio je kolekcionar automobila, a onda je odlučio pohraniti vozila pod jedan krov kada se trgovina zatvorila prije desetak godina.

Automobili su sada očito zaboravljeni, ili jednostavno zanemareni. Ova 70-minutna tura YouTube kanala ">M539 Restorations daje nam pogled izbliza na njih i dragulje koji se skrivaju daleko od očiju javnosti. Zgrada je trenutno u nečijem posjedu, uključujući i automobile u njoj. Međutim, kolekcija nije ograničena na BMW-e, već tu ima i Alfa, Lancia, Jeepova i Citroena.

Među automobilima koji su izazvali zanimanje kolekcionara europskih klasičnih automobila su BMW "kockica" E30, Alfa Romeo Alfetta i GTV6. Drugi vrijedni spomenuti uključuju E28 M5, 850i (E31) i E34 525td prekriven ptičjim izmetom. Tu je i jedan E32 750i s V12 motorom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. travanj 2024 10:58