NOVO RJEŠENJE

Ovo je ZiGGY, mobilna stanica za punjenje EV-ova koju će se moći iznajmiti već od iduće godine

ZiGGY će donijeti mogućnost punjenja električnih vozila na parkirališta, trgovačke centre, hotele i vlasnicima nekretnina

EV Safe Charge ZiGGY

 EV Safe Charge

Tko treba parkirati u blizini električne utičnice ili tražiti stanice za punjenje kada se robot može otkotrljati iza vašeg vozila i napuniti ga?

Prema nedavnom priopćenju za javnost, američka kompanija EV Safe Charge predstavila je svog mobilnog robota za punjenje električnih vozila kojeg naziva ZiGGY. Autonomni robot može prevladati ograničenja stacionarnih EV punjača. Naime, nakon punjenja EV-a, ZiGGY će se moći vratiti u svoju matičnu bazu kako bi se napunio iz različitih izvora energije, kao što su mreža, baterija i solarna energija.

ZiGGY će donijeti mogućnost punjenja električnih vozila na parkirališta, trgovačke i zabavne centre, hotele i vlasnicima nekretnina, pružajući isplativo punjenje i prevladavajući ograničenja stacionarnih EV punjača bez potrebe za skupom električnom infrastrukturom.

image

EV Safe Charge ZiGGY

EV Safe Charge

Autonomni robot se lako postavlja i može se implementirati bilo gdje. Dizajniran je u suradnji nagrađivanog studija industrijskog dizajna Box Clever. Tvrtka je također doprinijela dizajnu vanjštine robota, kao i UX-u i identitetu brenda.

image

EV Safe Charge ZiGGY

EV Safe Charge

"Snažna prodaja EV i ciljevi smanjenja emisija stvaraju održiviju budućnost, ali infrastruktura ne drži korak s time. ZiGGY je fleksibilno i jednostavno rješenje za gotovo svaki uredski, trgovački centar ili stambeni kompleks kako bi se zadovoljile rastuće potrebe za punjenjem svojih stanara i gostiju bez skupih, dugotrajnih ulaganja u infrastrukturu i instalaciju, ako je to uopće moguće".

image

EV Safe Charge ZiGGY

EV Safe Charge

"U mnogim slučajevima, posebno u starijim zgradama, dodavanje EV punjača do sada nije opcija", rekao je Caradoc Ehrenhalt, osnivač i izvršni direktor EV Safe Chargea i ZiGGY-jev izumitelj. "Stvorili smo ZiGGY kao odgovor na rastuću potražnju naših kupaca za fleksibilnim rješenjima za punjenje EV-a i kako bismo pomogli u podršci globalnom prijelazu na čistiju, zeleniju, potpuno električnu budućnost mobilnosti".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 13:48